Hoekstaal ongelijkzijdig verzinkt 150 x 100 x 10 mmS235JR thermisch verzinkt

Op voorraad
Vandaag besteld, vandaag ophalen
Kijk ook bij onze B-keus
Bekijk hier ons actuele aanbod
  • Totaal

of stel uw vraag

Kenmerken

Handelslengte
12.100 mm
Breedte
150 mm
Hoogte
100 mm
Dikte
10 mm
Bewerking
Thermisch verzinkt
Materiaaltype
Staal
Kwaliteit
S235JR
DIN gewicht
20,37 kg/m
Artikel ID
368

Onze voordelen

Altijd voldoende voorraad

Zowel nieuw en B-keus.

Lees meer
Vandaag besteld, vandaag ophalen

Of binnen enkele dagen op locatie geleverd.

Lees meer
Voor u op maat gezaagd

Zagen kan zelfs terwijl u wacht.

Lees meer

Ongelijkzijdig hoekstaal verzinkt 150x100x10

Een ongelijkzijdig hoekprofiel is, zoals de naam al zegt, een hoekprofiel met ongelijke zijden. Een ongelijkzijdig hoekprofiel verzinkt wordt ook wel ongelijkzijdig hoekstaal gegalvaniseerd genoemd. Het heeft een breedte die ongelijk is aan de hoogte, waardoor er een L-vorm ontstaat. Bij ons kunt u niet alleen terecht voor ongelijkzijdig hoekstaal warmgewalst, maar ook voor ongelijkzijdig hoekstaal verzinkt in diverse maten, zo ook 150x100x10 mm.

Speciaal voor u verzinkt!

Verzinken is het aanbrengen van een dun laagje zink op een stalen voorwerp. Op deze manier wordt het staal beschermd tegen corrosie. Er bestaan verschillende methode om ongelijkzijdig hoekstaal te verzinken.

  • Thermisch verzinken
    Hierbij worden het ongelijkzijdig hoekstaal ondergedompeld in een bad met gesmolten zink.
  • Elektrolytisch verzinken
    Hierbij wordt er gebruik gemaakt van elektriciteit om een voorwerp te bedekken met een laagje zink. De zinklaag bij elektrolytisch verzinken is dunner dan bij thermisch verzinken.

De toepassing

Ongelijkzijdig hoekstaal verzinkt 150x100x10 mm wordt toegepast bij het afwerken van hoeken. Door middel van het ongelijkzijdig hoekstaal worden twee afzonderlijke elementen verbonden en verstevigd. Dit versterkt ook meteen de constructie.

Ongelijkzijdig hoekstaal verzinkt 150x100x10 mm is warmgewalst. Warmgewalst ongelijkzijdig hoekstaal wordt gebruikt bij deurposten, daken en trappen. Koudgewalst ongelijkzijdig hoekstaal wordt gebruikt bij magazijnstellingen, transportsystemen, bordessen en draagconstructies.

Op maat gemaakt ongelijkzijdig hoekstaal verzinkt

Ondanks dat wij vele verschillende afmetingen ongelijkzijdig hoekstaal verzinkt aanbieden, kan het voorkomen dat uw ideale afmeting er niet bij zit. Geen enkel probleem, neem contact met ons op via (073) 7600132 of verkoop@vandelftstaal.nl.

Van Delfst Staal

Van Delft Staal bestaat al ruim 45 jaar en heeft vele ervaring met het leveren van eerste en tweede keus staalproducten, waaronder ongelijkzijdig hoekstaal verzinkt. Omdat wij kwaliteit erg belangrijk vinden bent u altijd verzekerd van de beste producten. Voor hoogwaardig ongelijkzijdig hoekstaal verzinkt bent u bij ons dus in goede handen. Wilt u meer informatie of wilt u graag passend advies ontvangen? Neem gerust contact met ons op via (073) 7600132 of verkoop@vandelftstaal.nl.