HOP bevestigingklemschroef 4,2 x 10 mm 604200

Per 100 stuks verpakt

Op glaslijst om de 250 mm

Op voorraad
Vandaag besteld, vandaag ophalen
Kijk ook bij onze B-keus
Bekijk hier ons actuele aanbod
of stel uw vraag

Kenmerken

Handelslengte
10 mm
Breedte
8 mm
Dikte
4.2 mm
DIN gewicht
0,15 kg/st
Artikel ID
2813

Onze voordelen

Altijd voldoende voorraad

Zowel nieuw en B-keus.

Lees meer
Vandaag besteld, vandaag ophalen

Of binnen enkele dagen op locatie geleverd.

Lees meer
Persoonlijk advies

Onze experts helpen u graag.

Lees meer

Klemschroef voor hop profiel en aluminium glaslatten

Van Delft Staal heeft een ruim assortiment HOP profielen waaronder de klemschroeven 604200 voor de bevestiging van de aluminium glaslatten. Ons assortiment omvat de meest courante HOP profielen. Of u nu een stalen deur of kozijn wilt samenstellen bij Van Delft Staal vindt u materiaal van uitstekende kwaliteit met alle benodigdheden voor uw taatsdeuren.

Glaslat klemschroeven zijn geschikt voor bevestiging aluminium glaslat aan de hop profiel. De klemschroeven zitten verpakt per 100 stuks met code 604200. Specificatie van de klemschroef 4.2×10 mm. Klemschroeven zijn speciaal geschikt voor een schroefbevestiging van de aluminium glaslatten. Klemschroeven worden veelvuldig gebruikt voor stalen deuren.

De klemschroeven zijn met name handig voor de schroefbevestiging van aluminium glaslatten en worden veelvuldig gebruikt bij stalen deuren zoals taatsdeuren.

Wat is een HOP profiel?

Een HOP-profiel is een soort stalen koker of buis vaak gebruikt in de metaalindustrie voor de constructie van stalen deuren, ramen en kozijnen. Van Delft Staal levert HOP profielen van S235 staal in verschillende courante uitvoeringen. Andere benamingen HOP-profiel is ook bekend als RP-profiel, WP-profiel of Jansen profiel.

Zelf stalen deuren of kozijnen maken?

Bij Van Delft Staal kunt u HOP profielen bestellen in diverse uitvoeringen en maten geschikt voor het zelf maken van stalen deuren of kozijnen. Onze deskundige medewerkers staan klaar om u te adviseren en we bieden de mogelijkheid om het materiaal ter plekke op maat te zagen. In bijna alle gevallen bij een stalen deur van hop profielen wordt deze meestal voorzien van een (zwarte) poedercoating.

HOP Profielen voor stalen deuren

Een HOP-profiel fungeert als het structurele frame van de deur en het kozijn waarop andere componenten worden bevestigd. Strategisch geplaatst langs de omtrek van de deur biedt het stalen koker- of buisvormige ontwerp structurele integriteit en draagkracht.

Ontdek ons uitgebreide assortiment aan HOP profielen en andere staal-, rvs- en aluminiumprofielen, waaronder buizen, kokers, profielen en strips. Klik hier voor onze andere hop profielen. 

HOP Profielen bij Van Delft Staal

Van Delft Staal is expert in het leveren van kwalitatief hoogstaande HOP Profielen. Wij bestaan al ruim 45 jaar en zijn daarmee een begrip in Brabant geworden.

Wilt u meer informatie over Van Delft Staal of HOP profielen? Neem gerust contact met ons op via  (073) 7600132 of verkoop@vandelftstaal.nl. Uiteraard bent u ook altijd welkom op onze locatie in Nieuwkuijk. Wij helpen u graag verder en voorzien u, indien gewenst, van passend advies.