Toebehoren

Op zoek naar toebehoren voor uw klus? Bij Van Delft Staal koopt u makkelijk uw bevestigingsmaterialen, insteekdoppen en andere toebehoren.

Lees meer
 • Bevestigingsmaterialen

  Bevestigingsmaterialen (35)

  Veel bevestigingsmaterialen zijn uit voorraad leverbaar en van een hoge kwaliteit voor alle mogelijke toepassingen. Onze moeren, bouten, schroeven, ringen, draadeinde, haakankers en vele andere bevestigingsartikelen zijn allen uit voorraad leverbaar.
 • Insteekdoppen

  Insteekdoppen (14)

  Insteekdoppen, oftewel inslagdoppen genoemd, zijn zelfklemmende insteekdoppen die in een koker of buis steekt. De insteekdoppen zijn herkenbaar aan de lamellen op het insteekgedeelte. Dit type dop wordt veel gebruikt voor meubilair, met name voor stoelpoten en tafelpoten. De zwarte kleur past bij iedere stijl van het interieur.  
 • Lasbochten

  Lasbochten (9)

  Op zoek naar stalen lasbochten? Zoek niet verder! Bij ons vindt u een uitgebreid assortiment stalen lasbochten van topkwaliteit die voldoen aan al uw behoeften op het gebied van buisleidingen en constructies. Afhalen van uw lasbochten is mogelijk in Nieuwkuijk, u bent dan welkom in ons magazijn.
 • Oppervlaktebeschermers

  Oppervlaktebeschermers (5)

  Bij Van Delft Staal vindt u oppervlaktebeschermer voor uw stalen producten. Wij hebben oppervlaktebeschermer van het merk Kelfort en Zwaluw Den Braven. Van Delft Staal heeft deze oppervlaktebeschermers op voorraad. Een ander benaming voor oppervlaktebescherming is ijzermenie of menie.
 • Gereedschap

  Gereedschap (3)

  Van Delft Staal is het adres voor uw gereedschap. Naast onze stalen profielen verkopen wij ook gereedschap of verwante artikelen. Goede degelijke producten zoals Tenco ijzermenie worden natuurlijk ook aangebracht met goed gereedschap zoals bijvoorbeeld een kwast. Heeft u vragen over een kwast of heeft u andere vragen neem dan contact op met de klantenservice. Zij helpen u graag!
 • Hijsmiddelen

  Hijsmiddelen (3)

  Het aanbod aan hijsmiddelen bestaat bij Van Delft Staal uit bijvoorbeeld hijsbanden in verschillende formaten. Het totale overzicht aan hijsmiddelen van hoogwaardige kwaliteit vindt u hieronder op deze pagina.
Catalogus