HOP overigeglaslat U15 x 15 RP 403670

Materiaal: aluminium.

Te gebruiken met klemschroeven

Op voorraad
Vandaag besteld, vandaag ophalen
Kijk ook bij onze B-keus
Bekijk hier ons actuele aanbod

Kenmerken

Handelslengte
6000 mm
Breedte
15 mm
Hoogte
15 mm
Dikte
1.5 mm
Materiaaltype
Aluminium
DIN gewicht
0,17 kg/m
Artikel ID
2811

Onze voordelen

Altijd voldoende voorraad

Zowel nieuw en B-keus.

Lees meer
Vandaag besteld, vandaag ophalen

Of binnen enkele dagen op locatie geleverd.

Lees meer
Voor u op maat gezaagd

Zagen kan zelfs terwijl u wacht.

Lees meer

Glaslat HOP profiel

Als je zelf een stalen deur of kozijn wilt maken met behulp van een HOP profiel, dan is het belangrijk om de juiste materialen te gebruiken. Naast het HOP profiel zelf, is de glaslat ook een essentieel onderdeel voor het creëren van een stevige en veilige constructie.

Bij Van Delft Staal kun je niet alleen het HOP profiel bestellen, maar ook de bijpassende glaslat van 15 x 15 mm . Deze glaslat is speciaal ontworpen voor het gebruik in combinatie met het HOP profiel en biedt een veilige en stevige bevestiging van het glas.

Wat is een glaslat?

Een glaslat is een strip die wordt gebruikt om glas op zijn plaats te houden in een stalen kozijn of deurframe. Deze wordt op het profiel geplaatst en houdt het glas op zijn plaats met behulp van klemschroeven. De glaslat heeft meestal dezelfde afmeting als het HOP profiel waar het op wordt geplaatst, bijvoorbeeld 15×15 mm of 20×20 mm.

Door het gebruik van klemschroeven kan het glas veilig en stevig worden vastgezet zonder dat er extra bewerkingen nodig zijn. De glaslat is een belangrijk onderdeel van een stalen kozijn of deurframe omdat het zorgt voor de veilige bevestiging van het glas en daarmee bijdraagt aan de stabiliteit en veiligheid van de constructie. Daarnaast geeft het gebruik van een glaslat ook een mooi en strak afgewerkt uiterlijk aan het kozijn of deurframe.