HOP overigeblank laspaumelle 80 x 12 mm

Messing stift 8 mm

Op voorraad
Vandaag besteld, vandaag ophalen
Kijk ook bij onze B-keus
Bekijk hier ons actuele aanbod
  • Totaal

of stel uw vraag

Kenmerken

Handelslengte
80 mm
Dikte
12 mm
Bewerking
Blank
Materiaaltype
Staal
DIN gewicht
0,062 kg/m
Artikel ID
3897

Onze voordelen

Altijd voldoende voorraad

Zowel nieuw en B-keus.

Lees meer
Vandaag besteld, vandaag ophalen

Of binnen enkele dagen op locatie geleverd.

Lees meer
Voor u op maat gezaagd

Zagen kan zelfs terwijl u wacht.

Lees meer

Laspaumelles

Wat is een Laspaumelle?

Een laspaumelle is een paumelle zonder schroefplaten en wordt gebruikt om op stalen (taats)deuren en kozijnen te lassen. De meest toegepaste laspaumelle is de aanlaspaumelle met een stalen pen en messing ring. Het unieke voordeel van  laspaumelles is de volledige 180° openingsmogelijkheid waardoor u de vrijheid hebt om een ruime doorgang te creëren.

Wat is een HOP profiel?

Een HOP-profiel is een soort stalen koker of buis vaak gebruikt in de metaalindustrie voor de constructie van stalen deuren, ramen en kozijnen. Van Delft Staal levert HOP profielen van S235 staal in verschillende courante uitvoeringen. Andere benamingen HOP-profiel is ook bekend als RP-profiel, WP-profiel of Jansen profiel.

Zelf stalen deuren of kozijnen maken?

Bij Van Delft Staal kunt u HOP profielen bestellen in diverse uitvoeringen en maten geschikt voor het zelf maken van stalen deuren of kozijnen. Onze deskundige medewerkers staan klaar om u te adviseren en we bieden de mogelijkheid om het materiaal ter plekke op maat te zagen. In bijna alle gevallen bij een stalen deur van hop profielen wordt deze meestal voorzien van een (zwarte) poedercoating.

HOP Profielen voor stalen deuren

Een HOP-profiel fungeert als het structurele frame van de deur en het kozijn waarop andere componenten worden bevestigd. Strategisch geplaatst langs de omtrek van de deur biedt het stalen koker- of buisvormige ontwerp structurele integriteit en draagkracht.

Ontdek ons uitgebreide assortiment aan HOP profielen en andere staal-, rvs- en aluminiumprofielen, waaronder buizen, kokers, profielen en strips. Klik hier voor onze andere hop profielen. 

HOP Profielen bij Van Delft Staal

Van Delft Staal is expert in het leveren van kwalitatief hoogstaande HOP Profielen. Wij bestaan al ruim 45 jaar en zijn daarmee een begrip in Brabant geworden.

Wilt u meer informatie over Van Delft Staal of HOP profielen? Neem gerust contact met ons op via  (073) 7600132 of verkoop@vandelftstaal.nl. Uiteraard bent u ook altijd welkom op onze locatie in Nieuwkuijk. Wij helpen u graag verder en voorzien u, indien gewenst, van passend advies.