HOP hoogte 40mmS235JR blank 62/91 R4229 | 180-1049AA

Op voorraad
Vandaag besteld, vandaag ophalen
Kijk ook bij onze B-keus
Bekijk hier ons actuele aanbod
  • Totaal

of stel uw vraag

Kenmerken

Handelslengte
6050 mm
Breedte
40 mm
Hoogte
85 mm
Dikte
2 mm
Bewerking
Blank
Materiaaltype
Staal
Kwaliteit
S235JR
DIN gewicht
3,43 kg/m
Artikel ID
2955

Onze voordelen

Altijd voldoende voorraad

Zowel nieuw en B-keus.

Lees meer
Vandaag besteld, vandaag ophalen

Of binnen enkele dagen op locatie geleverd.

Lees meer
Voor u op maat gezaagd

Zagen kan zelfs terwijl u wacht.

Lees meer

Ontdek de mogelijkheid om zelf stalen deuren of stalen kozijnen te creëren met de hop profiel Hop profiel RP1049AA RP Technik Classic staal 62/91 Deze stalen profielen zijn snel uit voorraad leverbaar bij Van Delft Staal. Onze HOP profielen S235 staal zijn verkrijgbaar in diverse gangbare maten en profielen en kunnen worden geleverd door heel Nederland geleverd.

Bij Van Delft Staal kunt u eenvoudig en voordelig hop profielen op maat bestellen, perfect gezaagd naar uw wensen. Als dé online specialist in staalprofielen bieden wij een uitgebreide collectie hopprofielen, glaslatten en bijpassende klemschroeven, alles wat u nodig heeft voor uw stalen deur, raam of kozijn. Het hopprofiel is zeer geliefd als kozijn-, raam- en deurprofiel van staal. Bij Van Delft Staal heeft u de mogelijkheid om hop profielen te bestellen op de door u gewenste lengte.

Hop profiel RP1049AA RP Technik Classic staal 62/91

Van Delft Staal is een handelsonderneming gevestigd in Nieuwkuijk en biedt een ruim assortiment HOP profielen waaronder de RP1049AA RP Technik Classic staal 62/91 staal S235JR volgens EN 10025 of gelijkwaardig. In handelslengten van 6 meter echter wij zagen deze profielen gewenst op maat met moderne zaagmachines. Ons assortiment omvat de meest courante HOP profielen. Of u nu een stalen deur of kozijn wilt samenstellen bij Van Delft Staal vindt u materiaal van uitstekende kwaliteit.

Wat is een HOP profiel?

Een HOP-profiel is een soort stalen koker of buis vaak gebruikt in de metaalindustrie voor de constructie van stalen deuren, ramen en kozijnen. Van Delft Staal levert HOP profielen van S235 staal in verschillende courante uitvoeringen. Andere benamingen HOP-profiel is ook bekend als RP-profiel, WP-profiel of Jansen profiel.

Zelf stalen deuren of kozijnen maken?

Bij Van Delft Staal kunt u HOP profielen bestellen in diverse uitvoeringen en maten geschikt voor het zelf maken van stalen deuren of kozijnen. Onze deskundige medewerkers staan klaar om u te adviseren en we bieden de mogelijkheid om het materiaal ter plekke op maat te zagen. In bijna alle gevallen bij een stalen deur van hop profielen wordt deze meestal voorzien van een (zwarte) poedercoating.

HOP Profielen voor stalen deuren

Een HOP-profiel fungeert als het structurele frame van de deur en het kozijn waarop andere componenten worden bevestigd. Strategisch geplaatst langs de omtrek van de deur biedt het stalen koker- of buisvormige ontwerp structurele integriteit en draagkracht.

Ontdek ons uitgebreide assortiment aan HOP profielen en andere staal-, rvs- en aluminiumprofielen, waaronder buizen, kokers, profielen en strips. Klik hier voor onze andere hop profielen. 

HOP Profielen bij Van Delft Staal

Van Delft Staal is expert in het leveren van kwalitatief hoogstaande HOP Profielen. Wij bestaan al ruim 45 jaar en zijn daarmee een begrip in Brabant geworden.

Wilt u meer informatie over Van Delft Staal of HOP profielen? Neem gerust contact met ons op via  (073) 7600132 of verkoop@vandelftstaal.nl. Uiteraard bent u ook altijd welkom op onze locatie in Nieuwkuijk. Wij helpen u graag verder en voorzien u, indien gewenst, van passend advies.