Ongelijkzijdig hoekstaal - product
Ongelijkzijdig hoekstaal - product
Ongelijkzijdig hoekstaal - product

Hoekstaal ongelijkzijdig 150 x 100 x 10 mmS235JR gestraald en gemenied

Op voorraad
Vandaag besteld, vandaag ophalen
Kijk ook bij onze B-keus
Bekijk hier ons actuele aanbod
  • Totaal

of stel uw vraag

Kenmerken

Handelslengte
12.100 mm
Breedte
150 mm
Hoogte
100 mm
Dikte
10 mm
Bewerking
Gestraald en gemenied
Materiaaltype
Staal
Kwaliteit
S235JR
DIN gewicht
19,4 kg/m
Artikel ID
1220

Onze voordelen

Altijd voldoende voorraad

Zowel nieuw en B-keus.

Lees meer
Vandaag besteld, vandaag ophalen

Of binnen enkele dagen op locatie geleverd.

Lees meer
Voor u op maat gezaagd

Zagen kan zelfs terwijl u wacht.

Lees meer

Ongelijkzijdig hoekstaal verzinkt 150×100

Een ongelijkzijdig hoekstaal is een hoekprofiel waarvan de zijden ongelijk zijn. De breedte van het hoekstaal is niet gelijk aan de hoogte, hierdoor ontstaat de L-vorm. Bij ons kunt u terecht voor ongelijkzijdig hoekstaal verzinkt 150×100. Voor iedereen bieden wij het perfecte ongelijkzijdig hoekstaal verzinkt.

Gebruik van ongelijkzijdig hoekstaal verzinkt 150×100
Het ongelijkzijdig hoekstaal verzinkt 150×100 wordt voornamelijk gebruikt om hoeken te kunnen afwerken. Door het gebruik van een hoekprofiel kunnen 2 verschillende onderdelen met elkaar verbonden worden. Hierdoor kan de gehele constructie worden versterkt.

Een ongelijkzijdig hoekstaal verzinkt 150×100 kan op twee verschillende manieren worden verzinkt, namelijk warmgewalst of koudgewalst. Een hoekprofiel dat warmgewalst wordt kan worden gebruikt voor deurposten, daken en trappen. Een hoekprofiel dat koudgewalst is te gebruiken bij magazijnstellingen, transportsystemen, bordessen en draagconstructies.

Een warmgewalst hoekstaal is erg flexibel en een koudgewalst hoekstaal is donkerder van kleur en ook ruwer.

Waarom verzinkt staal gebruiken?
Staal wordt voor vele doelen gebruikt door de stevigheid die het biedt. Er hangen ook een aantal nadelen aan staal, het gaat namelijk door de tijd heen roesten. Door het roesten gaat zowel het uiterlijk als de kwaliteit van het staalobject achteruit. Dit roesten kan tegen worden gegaan door het staalobject te verzinken. Het staalobject wordt door middel van een chemisch proces voorzien van een laagje zink. Dit zorgt ervoor dat het staalobject minder snel gaat roesten en er ook minder beschadigingen zullen ontstaan.

Van Delft Staal
Al meer dan 40 jaar ervaring heeft Van Delft Staal ervaring met het leveren van eerste en tweede keus staalproducten. Bij ons staat kwaliteit centraal, u bent dan ook altijd verzekerd van de beste producten bij Van Delft Staal. Voor ongelijkzijdig hoekstaal verzinkt 150×100 bent uw bij ons aan het juiste adres. Wilt u meer informatie of wilt u graag passend advies ontvangen? Neem gerust contact met ons op via (073) 7600132 of verkoop@vandelftstaal.nl.