RVS

Heeft u rvs nodig? Bij Van Delft Staal bestelt u dit makkelijk en snel uit voorraad.

Wij hebben een groot assortiment roestvrijstalen producten tegen scherpe prijzen. Bekijk hieronder ruime aanbod rvs profielen.

 • Kokers rvs

  Kokers rvs (24)

  U heeft RVS koker profielen nodig maar geen tijd om naar de bouwmarkt te rijden? Bestel dan eenvoudig bij Van Delft Staal. RVS koker profielen zijn vierkant of rechthoekig en zijn in verschillende variaties en diktes te vinden. Een RVS koker is bij ons verkrijgbaar in kwaliteit S304. Bent u op zoek naar RVS 316 kokers? Neem contact op met onze klantenservice.
 • Hoeken rvs

  Hoeken rvs (6)

  RVS hoeken zijn er in diverse afmetingen bij Van Delft Staal. Een offerte voor uw klus aanvragen is zeer eenvoudig. RVS hoekprofielen zijn er gelijkzijdig en ongelijkzijdig. Een RVS hoek is bij ons verkrijgbaar in kwaliteit S304. RVS hoeken 316 kunnen wij leveren op aanvraag. Afhalen van uw RVS hoekprofielen is ook mogelijk, u bent dan welkom in ons magazijn.
 • Buizen rvs

  Buizen rvs (13)

  RVS buis wordt toegepast waar een goede weerstand tegen corrosie nodig is. RVS buizen hebben wij in een groot aantal maten. Een rvs buis van Van Delft Staal heeft ook altijd een hoge kwaliteit. RVS buis zagen wij op elke gewenste lengte met een snelle levertijd.
 • Platen rvs

  Platen rvs (9)

  Roestvrij stalen platen hebben als voordeel dat het corrosiebestendig en zeer sterk is. Daarnaast is het in vele verschillende uitvoeringen leverbaar. RVS platen wordt in veel verschillende kwaliteiten gemaakt, waarvan de bekendste en meeste gebruikte 304 en 316 zijn. RVS platen kunt u eenvoudig bestellen bij Van Delft Staal.
 • Platstaf rvs

  Platstaf rvs (33)

  Platstaf roestvast staal is een veredeld metaal. Platstaf rvs wordt toegepast waar een goede weerstand tegen corrosie nodig is. Platstaf roestvast staal hebben wij in een groot aantal maten en oppervlakte-uitvoeringen.
 • Rondstaf rvs

  Rondstaf rvs (14)

  U zoekt RVS rondstaf profielen maar geen tijd om naar de bouwmarkt te rijden? Bestel dan eenvoudig bij Van Delft Staal. RVS rondstaf is bij ons verkrijgbaar in kwaliteit S304. Daarnaast kunnen wij RVS rondstaf op maat voor u zagen.
Catalogus