RVS

Heeft u rvs nodig? Bij Van Delft Staal bestelt u dit makkelijk en snel uit voorraad.

Wij hebben een groot assortiment roestvrijstalen producten tegen scherpe prijzen. Bekijk hieronder ruime aanbod rvs profielen.

Lees meer
 • Kokers rvs

  Kokers rvs (25)

  U heeft RVS kokers nodig maar geen tijd om naar de bouwmarkt te rijden? Bestel ze dan eenvoudig bij Van Delft Staal. RVS kokerprofielen zijn vierkant of rechthoekig en zijn in diverse variaties en diktes te vinden. Een RVS koker is bij ons verkrijgbaar in kwaliteit RVS 304. Bent u op zoek naar RVS 316 kokers? Neem dan contact op met onze klantenservice, vaak kunnen wij alsnog iets voor u betekenen.
 • Hoeken rvs

  Hoeken rvs (6)

  RVS hoeken zijn er in diverse afmetingen bij Van Delft Staal. Een offerte voor uw klus aanvragen is zeer eenvoudig. RVS hoekprofielen zijn er gelijkzijdig en ongelijkzijdig. Een RVS hoek is bij ons verkrijgbaar in kwaliteit S304. RVS hoeken 316 kunnen wij leveren op aanvraag. Afhalen van uw RVS hoekprofielen is ook mogelijk, u bent dan welkom in ons magazijn.
 • Buizen rvs

  Buizen rvs (13)

  RVS buizen worden toegepast waar een goede weerstand tegen corrosie nodig is. Wij hebben RVS buizen in veel verschillende maten. Een RVS buis van Van Delft Staal heeft altijd een hoge kwaliteit. RVS buizen zagen wij op elke gewenste lengte met een snelle levertijd!
 • Platen rvs

  Platen rvs (9)

  Bent u op zoek naar roestvrij stalen platen? Van Delft Staal is de groothandel en heeft een breed assortiment aan RVS platen tegen scherpe prijzen en op voorraad. Op zoek naar specifieke afmetingen die u hieronder niet ziet staan? Laat het ons weten! RVS platen kunt u eenvoudig bestellen bij Van Delft Staal
 • Platstaf rvs

  Platstaf rvs (35)

  Platstaf roestvast staal is een veredeld metaal. Platstaf rvs wordt toegepast waar een goede weerstand tegen corrosie nodig is. Platstaf roestvast staal hebben wij in een groot aantal maten en oppervlakte-uitvoeringen.
 • Rondstaf rvs

  Rondstaf rvs (15)

  U zoekt RVS rondstaf profielen maar geen tijd om naar de bouwmarkt te rijden? Bestel dan eenvoudig bij Van Delft Staal. RVS rondstaf is bij ons verkrijgbaar in kwaliteit S304. Daarnaast kunnen wij RVS rondstaf op maat voor u zagen.
Catalogus