Uw partner in staal

Groot voorraadassortiment

Onze voordelen

Altijd voldoende voorraad

Zowel nieuw en B-keus.

Lees meer
Vandaag besteld, vandaag ophalen

Of binnen enkele dagen op locatie geleverd.

Lees meer
Voor u op maat gezaagd

Zagen kan zelfs terwijl u wacht.

Lees meer

Sinds 1972

Historie van Delft

1975

Van Delft is opgericht in 1975 door Theo van Delft. Theo is de vader van Jos van Delft, de huidige eigenaar. Theo van Delft is altijd al een handelaar in hart en nieren. Hij kocht staal op diverse plekken voor zijn bedrijf. Op deze manier is de groei van Van Delft gestart.

1983

Jos van Delft is altijd nauw betrokken geweest bij het bedrijf van zijn vader, buiten school was hij daar altijd te vinden. Om meer ervaring en kennis op te doen is hij op advies van vader Theo een aantal jaar bij andere bedrijven gaan werken.
Van Delft was inmiddels uitgegroeid tot een solide groothandel in staal en dak-gevelbeplating.

2010

Vanaf 2010 heeft Jos het roer overgenomen en heeft hij gezorgd voor meer diversiteit en omvang van de voorraden, wat in 2013 uitmondde in een verhuizing van de staalafdeling naar een groter pand.

2013

Op een prachtige zichtlocatie aan de A59 in Nieuwkuijk werd er voortgeborduurd op de opgebouwde successen in de staalhandel. Het kantoortje was slechts een tafel met PC in een hoekje van de hal. Dit werd echter al snel uitgebreid naar een kantoor met 2 man personeel, meer zaagmachines en grotere voorraden.

In de loop der jaren hebben er veel veranderingen en groei plaatsgevonden. Zowel groei in omvang alsook de groei in kennis en nog meer verschillende soorten staal op voorraad . B-keus en gebruikt staal zijn echt een paradepaardje geworden in een wereld waar duurzaamheid voorop staat.

Staat uw droombaan er niet bij?

Open sollicitatie

Bent u ervan overtuigd dat u ons team kan versterken? Neem dan contact met ons op. Stuur uw open sollicitatie via het formulier links direct op!

 

Solliciteer direct

"*" geeft vereiste velden aan

Max. bestandsgrootte: 10 MB.