Op maat zagen

Op maat zagen

Niet enkel voor het bestellen van vele materialen bent u bij Van Delft Staal aan het juiste adres. We beschikken namelijk ook over moderne zaagmachines waarmee we materialen op maat zagen. Dit kunnen we zowel haaks als verstek Bespaar uzelf een hoop tijd en moeite want zagen doen wij tegen een lage meerprijs.

Klik hier en bekijk de lijst van staalsoorten die wij op maat zagen.

Haaks zagen

Wanneer u staal koopt heeft u waarschijnlijk specifieke afmetingen en maten nodig. Om zo veel mogelijk werk uit handen te nemen zagen onze experts uw staal in de aangegeven maten. Hierin hebben we geen limiet, alle afmetingen zijn mogelijk.

Verstek zagen

Van Delft Staal zaagt niet alleen uw staalsoorten haaks, maar ook in verstek. Wij krijgen vaak de vraag, zagen jullie alles op maat? Van Delft Staal zaagt heel veel op maat, neem contact met ons op zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken.

Wat is verstek zagen?

Met materiaal in verstek zagen wordt bedoeld dat het in een niet-haakse hoek wordt gezaagd. Vaak is dit een hoek van 45°. Wanneer u twee materialen in een hoek van 45° zaagt, is het mogelijk om deze tegen elkaar te zetten in een hoek van 90°.

Mocht u uw materiaal graag in een scherpere hoek gezaagd hebben, geen probleem! Door onze unieke en speciale zaagmachine is heel veel mogelijk. Neem gerust contact op zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken.

Uw staal snel en eenvoudig op maat gezaagd

In drie eenvoudige stappen hebben we uw materiaal op maat – gezaagd. Allereerst kiest u de staalsoort die op maat gezaagd dient te worden. Vervolgens geeft u de gewenste maten door en tot slot zagen we uw materiaal op maat.

Mocht u niet weten of uw materiaal haaks of in verstek gezaagd dient te worden, dan helpen wij u graag. Onze experts zijn bereikbaar via (073) 7600132 of verkoop@vandelftstaal.nl.

Veelgestelde vragen

Zagen jullie alles op maat?

Van Delft Staal zaagt heel veel op maat, neem contact met ons op zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken.

Zagen jullie verstek?

In onze zagerij zagen wij zowel haaks als verstek diverse materialen.

Wat voor producten kan ik bij jullie bestellen?

Het gaat hier om bijna alle soorten balken, platen, buizen, hoeken, enz. van staal.

Een greep uit ons assortiment: