Bouwstaalmat 8 x 2.000 x 3.000 mmB500A onbehandeld 150 x 150 x 8 mm PS-335A

Op voorraad
Vandaag besteld, vandaag ophalen
Kijk ook bij onze B-keus
Bekijk hier ons actuele aanbod
of stel uw vraag

Kenmerken

Handelslengte
3000 mm
Breedte
2000 mm
Dikte
8 mm
Bewerking
Onbehandeld
Materiaaltype
Staal
Kwaliteit
B500A
DIN gewicht
32,39 kg/st
Artikel ID
339

Onze voordelen

Altijd voldoende voorraad

Zowel nieuw en B-keus.

Lees meer
Vandaag besteld, vandaag ophalen

Of binnen enkele dagen op locatie geleverd.

Lees meer
Persoonlijk advies

Onze experts helpen u graag.

Lees meer

Bouwstaalmatten 150x150x8 mm

Haal uw beton-netten 150x150x8 mm bij Van Delft Staal. Onze beton-netten worden standaard in staal geproduceerd en worden voltrokken uit hoog kwaliteit staal. Beton-netten worden ook wel bouwstaalmatten, betonmatten, staalmatten, gewapende betonmatten of ijzermatten genoemd.

Wat zijn bouwstaalmatten?

Bouwstaalmatten zijn netten aan elkaar gelast geribd rondstaal. Beton beschikt over drukkrachten, daardoor kan het ook drukspanning verwerken, maar beton beschikt niet over trekkracht. Met een wapening kan het beton worden versterkt. Beton waarbij een wapening wordt aangebracht wordt gewapend beton genoemd. In constructies is het vaak nodig om een wapening aan te brengen waarop de betonvloer gestort kan worden. De bouwstaalmatten vangen de trekkrachten in de vloer op, hiermee voorkomt u de kans op scheuren.

Bewerking

Een bouwstaalmat kan onbehandeld en gegalvaniseerd worden. Kenmerkend voor een onbehandelde bouwstaalmatten is de ribbelige en roestige uitstraling. De frictie tussen het ijzer en het beton zorgt ervoor dat de matten goed hechten in het beton. Onbehandelde matten worden veel uit gebruikt bij het wapenen van betonnen vloeren. Bij een standaard werkvloer kan gebruik gemaakt worden van betonmatten met een dikte variërend van rond 6 of rond 8 mm. Gegalvaniseerde matten hebben dezelfde geribbelde structuur en zijn volledig verzinkt. Tip! Gebruik gegalvaniseerde bouwstaalmatten bij natuursteentegels, anders kan de roestkleur in de tegel trekken.

Wilt u meer informatie?

Voor meer informatie over bouwstaalmatten 150x150x8 mm of vragen kunt u altijd bij ons terecht. Neem gerust contact met ons op via (073) 7600132 of verkoop@vandelftstaal.nl. Ons team van specialisten staat voor u klaar!