Aluminium traanplaat 3,5 x 1.500 x 3.000 mm5754 H114 brute 3,5/5 blank 5 traans

3,5/5 blank 5 traans

Op voorraad
Vandaag besteld, vandaag ophalen
Kijk ook bij onze B-keus
Bekijk hier ons actuele aanbod

Kenmerken

Handelslengte
3000 mm
Breedte
1500 mm
Dikte
3.5 mm
Bewerking
Brute
Materiaaltype
Aluminium
Kwaliteit
5754 H114
DIN gewicht
46,58 kg/st
Artikel ID
2592

Onze voordelen

Altijd voldoende voorraad

Zowel nieuw en B-keus.

Lees meer
Vandaag besteld, vandaag ophalen

Of binnen enkele dagen op locatie geleverd.

Lees meer
Persoonlijk advies

Onze experts helpen u graag.

Lees meer

Ontdek de veelzijdigheid en duurzaamheid van aluminium traanplaten. Deze platen zijn voorzien van verhoogde reliëfpatronen, ook wel bekend als “traan”, die zorgen voor uitstekende antislip-eigenschappen en structurele sterkte.

Hoogwaardig aluminium

Onze traanplaten zijn vervaardigd uit hoogwaardig aluminium, dat bekend staat om zijn lichte gewicht en corrosiebestendigheid. Hierdoor zijn ze perfect geschikt voor binnen- en buitentoepassingen. Of het nu gaat om fabrieksvloeren, magazijnen, voertuigen of trappen, deze traanplaten bieden de nodige slipbestendigheid.

Eigentijdse uitstraling

Naast hun functionele voordelen kunnen aluminium traanplaten ook dienen als decoratieve bekleding. Ze geven wanden, gevels, een balie, meubels en interieurontwerpen een eigentijdse uitstraling en creëren een opvallend visueel effect.

Diverse afmetingen en patronen

Onze aluminium traanplaten zijn verkrijgbaar in verschillende diktes, afmetingen en patronen. Hierdoor kunnen we voldoen aan de specifieke eisen van uw project. Mocht u de gewenste afmeting niet vinden, neem dan gerust contact met ons op via  (073) 7600132 of verkoop@vandelftstaal.nl. We kunnen vaak binnen enkele dagen uw aluminium traanplaat leveren.