Aluminium traanplaat 2,5 x 1.000 x 2.000 mm5754 H114 gebeitst 2,5/4 gebeitst 5 traans

2,5/4 gebeitst 5 traans

Op voorraad
Vandaag besteld, vandaag ophalen
Kijk ook bij onze B-keus
Bekijk hier ons actuele aanbod
of stel uw vraag

Kenmerken

Handelslengte
2000 mm
Breedte
1000 mm
Dikte
2.5 mm
Bewerking
Gebeitst
Materiaaltype
Aluminium
Kwaliteit
5754 H114
DIN gewicht
15,3 kg/st
Artikel ID
2074

Onze voordelen

Altijd voldoende voorraad

Zowel nieuw en B-keus.

Lees meer
Vandaag besteld, vandaag ophalen

Of binnen enkele dagen op locatie geleverd.

Lees meer
Persoonlijk advies

Onze experts helpen u graag.

Lees meer

Aluminium traanplaten zijn een veelzijdig en duurzaam materiaal dat wordt gebruikt in verschillende industrieën en toepassingen. Ze worden gekenmerkt door een patroon van verhoogde reliëfpatronen, ook wel “traan” genoemd, die zorgen voor uitstekende antislip-eigenschappen en structurele sterkte.

Hoogwaardig aluminium traanplaten

Deze traanplaten zijn gemaakt van hoogwaardig aluminium, dat bekend staat om zijn lichte gewicht en corrosiebestendigheid. Dit maakt ze ideaal voor zowel binnen- als buitentoepassingen. Aluminium traanplaten kunnen worden gebruikt als vloerbedekking in fabrieken, magazijnen, voertuigen en trappen, waar slipbestendigheid van vitaal belang is.

Daarnaast bieden aluminium traanplaten ook esthetische voordelen. Ze kunnen worden gebruikt als decoratieve bekleding voor wanden, gevels, meubels en interieurontwerpen, waar ze een eigentijdse uitstraling en een opvallend visueel effect creëren.

Afmetingen aluminium traanplaat

Aluminium traanplaten zijn verkrijgbaar in verschillende diktes, afmetingen en patronen, waardoor ze aan diverse projectvereisten kunnen voldoen. Kunt u uw afmeting niet vinden? Neem gerust contact met ons op via (073) 7600132 of verkoop@vandelftstaal.nl. Wij kunnen vaak binnen enkele dagen uw aluminium traanplaat leveren.