Afhalen en bezorgen

Afhalen en bezorgen

U heeft uw producten uitgekozen en nu? Er zijn twee opties, u komt uw bestelling zelf afhalen bij ons op locatie of wij bezorgen het op een gewenste locatie. Elke optie heeft zo zijn eigen voordelen en deze leggen we graag aan u uit.

Afhalen

Zijn de door u bestelde producten op voorraad? Dan kunt u deze altijd nog dezelfde dag komen afhalen. Dit is een groot voordeel wanneer u graag door wil met uw project en niet enkele dagen wil wachten op uw producten.

Wilt u uw materialen al op de dag van bestelling afhalen? Laat het ons dan wel even van tevoren weten. Op deze manier weten we wat we klaar dienen te zetten en hoe laat. Zo zorgen we ervoor dat u alles gelijk kunt meenemen wanneer u langskomt.

Om u zoveel mogelijk te ontzorgen bij het afhalen, laden wij de materialen voor u in. Zo hoeft u enkel naar ons adres te rijden en kunt u direct weer door.

Bezorgen

Bij het bezorgen van uw materialen kiest u het transportmiddel. Deze keuze maakt u naar aanleiding van de grootte van de bestelling. Wij laden het in op onze locatie en rijden naar de gewenste locatie. Vaak lossen onze klanten zelf hun materialen. Dit is vaak handiger omdat u de materialen zelf kan plaatsen waar u wilt. Wanneer wij de goederen lossen is dit altijd naast de trailer.

Voordat we uw bestelling komen bezorgen bespreken we dit graag telefonisch met u. Zo kunnen we eventuele bijzonderheden over uw locatie bespreken en moeilijkheden van tevoren tackelen. Wanneer u de bestelling heeft geplaatst, wordt deze binnen enkele dagen geleverd.

Neem gerust contact op

Misschien heeft u nog twijfels over welke optie voor u het meest geschikt is. Neem gerust contact met ons op zodat we uw specifieke situatie kunnen bespreken. Ook voor andere vragen kunt u altijd contact opnemen.

Veelgestelde vragen

Kan ik mijn bestelling afhalen?

Bij Van Delft Staal kunt u uw bestelling ophalen. Wij bundelen en laden uw materialen zodat u snel weer verder kunt naar uw klus.

Wanneer kan ik mijn bestelling ophalen?

Op onze orderbevestiging staat de ophaaltijd beschreven.

Waar kan ik mijn bestelling afhalen?

Uw bestelde goederen kunt u afhalen bij Van Delft Staal aan de Middelweg 20b, 5253 CA Nieuwkuijk.

Kan ik materialen halen zonder bestelling?

Bij Van Delft Staal bent u van harte welkom om langs te komen.

Mag ik als particulier langskomen?

Iedereen kan bij Van Delft Staal producten bestellen.

Wanneer ligt mijn bestelling/order klaar?

U ontvangt een orderbevestiging, zodat u weet wanneer de bestelling klaarligt.

Verkeerd afleveradres opgegeven kan ik deze nog wijzigen?

Stuur ons een email of bel ons direct om te dit melden. Wij proberen dit met u op te lossen. Het kan gebeuren dat er kosten aan verbonden zijn en/of dat de leverdatum verschoven zal worden.

Wat als ik niet thuis kan zijn tijdens de bezorging?

U kunt in het opmerkingsveld altijd een opmerking hierover plaatsen. Van Delft Staal denkt namelijk graag met u mee voor een geschikte oplossing. Het leveren van uw materialen zonder uw aanwezigheid is echter altijd op eigen risico.

Wat is de levertijd van mijn bestelling?

De leverdatum staat op onze orderbevestiging.

Welke soorten transportmiddelen hebben jullie?

Wij hebben verschillende soorten transportmiddelen. In overleg met u beslissen we het transportmiddel, een bakwagen (ongelost) of een grote vrachtwagen.

Hoe worden de goederen gelost?

Uw materialen worden door Van Delft Staal naast de vrachtwagen gelost. Let op! Wij hebben geen kooiaap!

Wat bedoelen jullie met ongelost?

Wij lossen uw materialen niet.

Wat voor producten kan ik bij jullie bestellen?

Het gaat hier om bijna alle soorten balken, platen, buizen, hoeken, enz. van staal.

Een greep uit ons assortiment: